White label

Idag vill vi lyfta fram de stora dragen i FluidSurveys white label. Ett white label konto är den mest ultimata licensen FluidSurveys har att erbjuda. Med den får företag alla fördelarna med grundläggande enterprise licensen i tillägg till nya funktioner som behandlar problem som inte behandlas av andra online enkätverktyg. I den här blogginlägget kommer vi att gå över de viktigaste skälen att välja white label över enterprise

 

1) Fullständig kontroll med ditt varumärke

Som white label kund har du fullständig kontroll med ditt varumärke och det är utan tvekan den viktigaste funktionen. De tillåter er som företag att skapa undersökningar som är helt enligt er grafiska profil. Ett White label konto eliminerar också alla spår från FluidSurveys så att man ska få en känsla av att det är ens eget verktyg. Förutom det så erbjuder vi också ett eget domännamn.

-Länk till verktyget i ert namn
-Anpassad temamall för alla undersökningar
-Personliga länkar till enkät/undersökningar

Med white label ser verktyget ut som att det tillhör er. Länkarna kommer att innehålla ert förtagsnamn vilket skapar större tillit hos respondenterna. Utan ert namn i länken kan en respondent känna sig mindre villig att lämna ut sina uppgifter, vilket ger en sämre svarsfrekvens och mindre djupgående svar.

2) Säkerhetsfunktioner

FluidSurveys white label erbjuder även en del säkerhetsfunktioner till skillnad från alla andra online enkätverktyg. Till exempel är SAML en unik funktion, användbar för alla företag som kräver en FluidSurveys konto som fler än en person behöver tillgång till. Med SAML måste FluidSurveys tillåta användarens identitet genom att kommunicera med organisationens servrar innan man tillåter en användare att komma åt sina undersökningar. Detta skyddar effektivt dina enkäters integritet och sekretess av all data som samlats in.
Dessutom så har white label konton egna säkerhetsinställningar som gör det flexibilitet för användaren. Till exempel kan kontoinnehavaren göra sina undersökningar och svar IP-adress begränsade. Det betyder att endast användare som loggar in från en viss IP-adress ges tillgång till kontot, detta avisar eventuella hackare eller obehörig personal. En annan intressant säkerhetsinställning som bara finns hos FluidSurveys white label är förmågan att bestämma över andra kontons lösenordslängd och komplexitet. Med denna funktion kan kontoadministratörer se till att varje användare i verktyget följer samma säkerhetsåtgärder.

 

3) Rollhantering

Det är också viktigt att notera att white label möjliggör enkel rollhantering. För att förtydliga så är en administratörer är användare som har fullständig tillgång och kontroll över kontot. Dessa få administratörer kommer att ha befogenhet att ändra andra användares åtkomstnivå i verktyget.

Till exempel, om ett konto har flera undersökningar som de arbetar samtidigt kan du se till så att varje undersökning har sin egen individuella användare men också begränsa tillgången av alla andra användare utom administratörer. Tänk dig en skola med flera klasser och lärare. Varje lärare skulle ges tillgång till endast sin egen klass undersökning, medan uppdragsgivaren (administratör) skulle få tillgång till klassernas undersökningar och uppgifter som samlats in.

Att vara en administratör i en multipel enkät och användarkonto skulle vara komplicerad och svår att hantera, därför har vi skapat metrics dashboard. Den ger administratörer ett sätt att hålla reda på alla användarloggar, undersökningar och svar genom att visa kontouppgifter på en plats som har en organiserad vy som är lätt att navigera i. Med den nya statistiska instrumentbrädan i white label konton har fördelen av smidig rollhantering och kontroll över vad som delas mellan användare. Den låter också administratörer titta på det data som samlats in under alla undersökningar som i helhet eller genom ens eget filter.

För mer information om Klarmo Research och SurveyMonkey gå till Professionella undersökningar

Posted in: Uncategorized

Share this

asdf

Leave a Comment

займ на карту займы онлайн займы в ставрополе срочно займ в барнауле