Enterprise Funktionalitet

Några av våra Enterprise kunder:
  •  
  •  
  •  
  •  
“Couldn’t be happier”
Now that I am using FluidSurveys I couldn’t be happier with the support provided. I absolutely love the many different ways you can export your results…I am very much looking forward to creating more surveys using FluidSurveys.
Pam Fergusson, Lanark Health and Community Services

FluidSurveys Enterprise är vår mest avancerade lösning. Det är extremt kraftfullt och kan hjälpa dig till smartare affärsbeslut. Använd det för marknadsundersökningar, kundfeedback, medarbetarundersökningar, och mer! Om du är en multi-national eller en mindre organisation som vill ha den bästa lösningen, är Enterprise den perfekta affärslösningen för dig.

White Label

Om du distribuerar en enkät från ett icke-enterprise abonnemang kommer din enkät URL se ut så här:

http://app.fluidsurveys.se/s/ditt-enkät-namn

Med Enterprise kan din URL istället se ut så här:

  • http://din-organisation.com/ditt-enkät-namn
  • http://ditt-enkät-namn.com
  • http://surveys.din-organisation.com/ditt-enkät-namn

Vår white-label lösning tar också bort alla “powered by FluidSurveys” eller liknande texter så att vårt varumärke aldrig syns. Du kommer att förvånas över antalet organisationer som använder FluidSurveys Enterprise för att hantera deras undersökningar – eftersom de är white-label lösningar kommer ingen märka någon skillnad.

För en utomstående ser det ut som du har utvecklat verktyget internt.

Samarbeta i grupp

Att samarbeta i projekt är enkelt med Enterprise. Du kan lägga till flera användare till ett konto och dela enkäter med olika behörigheter. Du låta olika individer skapa, editera, och analysera enkäter medan du överser hela processen. Det spelar ingen roll var dina gruppmedlemmar finns runt om i världen, Enterprise lösningen tillåter er att arbeta ihop i realtid

.

Full funktionalitet

Enterprise användare har tillgång till alla funktioner som FluidSurveys har. Du kan titta på vår sida för jämförelser av abonnemang för att se alla funktioner som ingår i Enterprise.

займ на карту займы онлайн займы в ставрополе срочно займ в барнауле